Tájékoztató A és B menü rendeléséhez

Kedves Szülők!
A kerületi gyermekétkeztetés minőségének fejlesztése során 2023. szeptember 1. napjától az ebéd főétkezés tekintetében bevezetésre kerül az A és B menü, így két lehetőség közül választhatnak ebédet azok az általános és középiskolások, akik a Menza Pure szolgáltatását igénybe veszik.
A megrendelők feladata csupán annyi, hogy a Menza Pure/szülői felületen, minden hónapban kiválasszák a számukra megfelelő menüket, minden hónap 1-15.-e között!
Amennyiben nem történik meg a menüválasztás a megadott időszakban (15-e éjfélig), úgy automatikusan „A” menü kerül megrendelésre!
A diétásan étkező gyermekek nem tudnak választani, mert nekik egyedi névre szóló diéta készül!
Az étel kiosztásakor egy egyedi azonosítóval ellátott plasztikkártya segítségével a Hungast Kft. munkatársai a tálalókonyhán lévő kijelzőn látni fogják, hogy aznapra a diák melyik menüt választotta.
Felhívjuk a Szülők figyelmét, hogy 2023. szeptember 01. napjától tájékozódhatnak arról, hogy gyermeke/gyermekei elfogyasztották-e a számára befizetett ebédet az iskolában. Az „Étkezés igénylése/lemondása” fülre kattintva az adagszám oszlopban az adagok mellett megjelenő „pipa” jelenti az ebéd átvételét.

KSZKI Menza

Az étkezési igénylés módosítása minden hónap 15-éig lehetséges. Ezen időpont után a kiválasztott menüket megváltoztatni nem lehet.