Szülői tájékoztató

Tisztelt Szülő!

Bizonyára tudja, hogy a fertőzés veszély miatt az iskolába szülő, vagy más külsős személy nem léphet be és nem is tartózkodhat, ezért a meghirdetett étkezés befizetési napokon a személyes készpénzes befizetésre nincs lehetőség. A készpénzes étkezés befizetést a csekkel történő befizetés váltja fel. Kérem, hogy a csekkes befizetést csak az választja, akinek nincs más lehetősége gyermeke étkezés befizetésére. Kérem, hogy a csekkes befizetési napokról a  https://www.kszki.hu/index.php/kozetkeztetes oldalon, vagy az iskola honlapján tájékozódhat.

Kérem, hogy aki csak teheti, térjen át az elektronikus befizetésre. Ehhez egy „Megállapodás elektronikus fizetéshez” elnevezésű nyomtatvány kitöltése szükséges és ennek mielőbbi eljuttatása elektronikus úton a lenti e-mail címre és eredeti leadása a gimnázium iskolatitkári irodában Dömötör Lívia nevére.

Letölthető dokumentumok:

https://www.kszki.hu/Pages/Details/1

 

A csekkes étkezés befizetés szabályai, kérem, ügyeljen a határidő betartására! :

A meghirdetett befizetési napon, 8:00-12:00 óráig jelzi telefonon (70/685 2411) vagy e-mailben ( ), hogy gyermekének a követő hónapra étkezést igényel.

  • Ezután kiállítok Önnek egy sárga csekket a megfelelő összeggel, melyet a gyermekével másnap hazaküldünk Önnek.
  • Befizeti kizárólag postán, a csekken szereplő összeget, nem lehet NET bankon, egyéb elektronikus csekken keresztül utalni!
  • A befizetési csekk szelvény fotóját visszaküldi a fenti e-mail címre 2 napon belül. A befizetésről a csekk szelvény fotójának a kiállítás napjától számítva 2 napon belül meg kell érkeznie az e-mail címre, ellenkező esetben a megrendelést töröljük. A befotózott/szkennelt szelvényt mentse el magának!
  • Ennek alapján állítjuk majd ki a számlát, amelyet (a csekkszelvény e-mailen történő bemutatása után) válasz e-mailben küldök meg Önnek.

 

Üdvözlettel:

Dömötör Lívia

Közétkeztetési előadó

 

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat

Költségvetési Szerveket Kiszolgáló Intézmény

1033 Budapest, Folyamőr utca 22.

Mobil: 06-70-685-2411

E-mail: