A és B menűválasztás bevezetése szeptember 1.-től

Kedves Szülők!

A kerületi gyermekétkeztetés minőségének fejlesztése során 2023. szeptember 1. napjától az ebéd főétkezés tekintetében bevezetésre kerül az A és B menü , így két lehetőség közül választhatnak ebédet.

Augusztus 1.-től már a szülői felületen is látszódni fog, illetve akkortól már tudnak rendelni a kedves szülők!

A megrendelők feladata csupán annyi, hogy a Menza Pure/szülői felületen,  minden hónapban kiválasszák a számukra megfelelő menüket, minden hónap 1-15.-e között!

Amennyiben nem történik meg a menűválasztás a megadott időszakban (15-e éjfélig), úgy automatikusan  „A” menü kerül megrendelésre!

A diétásan étkező gyermekek nem tudnak választani, mert nekik egyedi névre szóló diéta készül!

Az étel kiosztásakor egy egyedi azonosítóval ellátott plasztikkártya segítségével a Hungast kft. munkatársai a tálalókonyhán lévő kijelzőn látni fogják, hogy aznapra a diák melyik menüt választotta.

Felhívjuk a Szülők figyelmét, hogy 2023. szeptember 01. napjától tájékozódhatnak arról, hogy gyermeke/gyermekei elfogyasztották-e a számára befizetett ebédet az iskolában.
Az „Étkezés igénylése/lemondása” fülre kattintva az adagszám oszlopban az adagok mellett megjelenő „pipa” jelenti az ebéd átvételét.

A készpénzes befizetőknek egy nyilatkozatot kell kitölteniük, amit minden hónapban a csekkel és az étlappal együtt vissza kell küldeniük a szokott módon! 

Amennyiben nem történik meg a menűválasztás a megadott időszakban, illetve nem küldik vissza a nyilatkozatokat (15-e éjfélig), úgy automatikusan „A” menü kerül megrendelésre.

 

Üdvözlettel:

KSZKI Közétkeztetési csoport