MCC tehetséggondozó képzések

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) ismét várja 9-13. évfolyamos diákjaikat magas színvonalú, ingyenes tehetséggondozó képzésein.

A Középiskolás Program (KP) keretében nyolc különböző e-learning kurzust végezhetnek el a tanulók iskolai tanulmányaik mellett, ezen kívül lehetőségük van részt venni a havonta egy alkalommal, Budapesten tartott tréningjeinken, valamint téli és nyári táborainkban. Képzésünk 2017 márciusától angol nyelvű B2 szintű nyelvvizsga-felkészítő kurzussal is bővült!

 

E-learning kínálatunkban 4, 8, valamint 2x8 hetes kurzusok szerepelnek az alábbi témákban:

Közgazdaságtan Nemzetközi kapcsolatok
Modern kori történelem Társadalmi tanulmányok
Pszichológia Jog
Íráskészség-fejlesztés Writing Skills (angol nyelvű)

Tematikáinkat, e-learning rendszerünket a képre kattintva érheti el:

A diákok készségfejlesztő eseményeinken többek között vita- és érveléstechnika, prezentációkészítés és retorika, esszéírás, önéletrajzírás és motivációslevél-készítés témájú tréningeken, pályaorientációs beszélgetéseken vehetnek részt. 

A KP részleteiről itt tájékozódhat, valamint a csatolt bemutatkozó anyagunkban. A Programnak jelenleg 1335 középiskolás tagja van több mint 200 különböző intézményből.

Amennyiben úgy gondolja, hogy az MCC képzési lehetőségei felkelthetik diákjai érdeklődését, várom szíves visszajelzését a zswittmann@mcc.hu címen vagy a  06-30/247-9475-ös telefonszámon. December és január folyamán szívesen tartunk bemutatkozó előadást az iskolában, illetve középiskolai rendezvényeken, nyílt napokon, pályaorientációs napokon is részt veszünk a tanév bármely szakaszában. Megköszönjük, ha iskolarádióban, iskolaújságban, diákönkormányzaton keresztül, kollégái és diákjai körében ajánlani tudja programunkat!

 

Kérjük, hogy amennyiben van lehetősége, jutassa el diákjai számára a felvételi esemény linkjét:

https://www.facebook.com/events/128466317841819/

A Középiskolás Program februárban induló kurzusaira a felvételi határidő: 2018. január 31.

További információk:

http://mcc.hu/