Információk a digitális munkarenddel kapcsolatosan

Kedves Diákok és Szülők!

Az új helyzet bennünket is új kihívások elé állít. Az a célunk, hogy a következő hetekben a diákok önálló tanulását hatékonyan tudjuk segíteni. A digitális munkarendre történő átállással kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket:

  1. A diákok a feladataikat a Kréta naplóban az egyes tanórákra kattintva a házi feladat fülön fogják megkapni. Lehetőség szerint már a hét első tanóráján megkapják az adott tantárgy teljen hétre vonatkozó összes feladatát, ezzel is segítve az egyéni ütemezést. A Kréta erről külön értesítést nem küld, ezért fontos, hogy a tanulók naponta rákattintsanak az egyes órákra és az ott megadott módon dolgozzanak.
  2. Az iskola honlapján megtalálják kollégáink email-címét, (a verespg.hu/tanaremail URL-en) kérjük, hogy szükség esetén a kapcsolattartásnak ezt a formáját használják.
  3. folyamatban van annak megszervezése, hogy 1-2 héten belül hozzáférésünk legyen valamelyik oktatási platformhoz, melyet kollégáinknak kiegészítésként javasolni fogunk bizonyos tantárgyakhoz.
  4. A rendkívüli helyzetre való tekintettel a belső vizsgák és a májusi többnapos osztálykitándulások az idei tanévben elmaradnak.

Az esetleges változásokról az osztályfőnökökön keresztül tájékoztatni fogjuk Önöket.

Üdvözlettel: Székely György intézményvezető