Emléktábla Berci bácsi tiszteletére

Berci bácsi 2001-ben nyugdíjba ment, de azt követően is az iskola diáksport egyesületében a röplabda csapat edzőjeként heti két edzésen és minden szombaton foglalkozott a gyerekekkel. Szabadidejét szinte teljes egészében a sportágnak szentelte, még családi programjait is háttérbe szorítva ezzel. Az edzésmunka eredményessége a mérkőzéseken mérhető le, amelyek számos alkalommal hétvégén kerültek megrendezésre. A sportág technikai tudásának átadásán is túlmutatott azonban az a fajta hozzáállás, emberség, és kitartás, amit a gyerekeknek személyes példájával is képviselt. Sok tanítványa kezdett el az ő hatására még aktívabban, külső egyesületben (pl. Vasas) is röplabdázni.

A III. kerület sportéletében 40 évig tevékenykedett. Emlékezzünk csibészségeire és azokra a kedves ugratásokra is, melyeknek elszenvedője volt. Gondoljunk rá szeretettel!

Azt tervezzük, hogy a VPG tornaterménél emléktáblát helyezünk el tiszteletére.

Ezt a táblát közadakozásból szeretnénk megvalósítani. Azt kérjük barátaitól, ismerőseitől, hogy jelképes összeggel (2000 Ft-tal) támogassák elképzelésünket. Tovább az alapítvány támogatófelületére: https://vpgalapitvany.hu/termek/emlektabla-skripeczky-bertalan-berci-bacsi-tiszteletere/

 

Az emléktábla felavatásának tervezett időpontja: 2024. ősz.