Beiratkozás a 2020-2021-es tanévre

Tisztelt szülők!

Az új diákok beiratkozása az 5. évfolyamra, illetve a 9.c osztályba 2020. június 22-én hétfőn 14:00-17:00 között lesz. Kérjük, hogy családonként egy szülő jöjjön.

A beiratkozás részleteiről a "nulladik" szülői értekezleten részletes tájékoztatást kapnak.

A KRÉTA rendszer lehetőséget biztosít az elektronikus beiratkozásra (https://eugyintezes.e-kreta.hu/ --> BKI), de ha tehetik, kérjük, hogy személyesen jöjjenek el.
-- Kérjük, hogy amennyiben mégis az elektronikus beiratkozást választják, legkésőbb 2020. június 26-ig végezzék azt el.
-- Elektronikus beiratkozás esetén kérjük, hogy az általános iskolától kapott idei év végi bizonyítvány elektronikus változatát mindenképpen töltsék fel a KRÉTA e-Ügyintézés felületén.

Tájékoztatjuk továbbá önöket arról, hogy a 10/2020 EMMI határozat értelmében
-- ha nem személyesen íratják be gyermeküket, és a beiratkozásra rendelkezésre álló időben a KRÉTA használatával nem tudják megküldeni a beiratkozáshoz szükséges adatokat, akkor a személyi azonosításra alkalmas iratokat legkésőbb a 2020/2021. tanév első napján (azaz 2020. szeptember 1-jén) is bemutathatják a középfokú iskolában.
-- az iskolának lehetővé kell tennie, hogy a tanuló a diákigazolvány igénylésére vonatkozó kérelmét (a Nemzeti Egységes Kártyarendszer adatlapot is beleértve) szülője vagy törvényes képviselője útján az igénylési cím megjelölésével a beiratkozást követően, későbbi időpontban is benyújthassa az iskolához.

A diákigazolvány igénylésének későbbi időpontban történő benyújtása azt eredményezheti, hogy a diákigazolvány 30-60 nappal később készül el.