A VPG Oktatási Alapítvány hírlevele -- 2018. tavasz

Tisztelt Szülők és Támogatóink!

Örömmel értesítjük Önöket az alábbiakról, egyben itt szeretnénk megköszönni támogatásaikat.

  • Köszönjük az Open Society Institute-nak, és különösen Gyugyi Andreának, hogy az alapítványunk részére az iskola használatába 8 darab laptopot adományoztak.

  • A kézműves táborban használt kerékpárok biztonságos használatához jelentős mennyiségű bukósisakot kaptunk, melyeket hamarosan leszállítunk Boldogkőváraljára. Szeretnénk továbbá megköszöni  a ruhásszekrényeket is, melyeket az iskola színjátszó köre által használt jelmezek tárolására kaptunk.
  • Továbbra is gyűjtünk arra, hogy felszerelhessük még 5 tanterembe a fehértáblákat, így valamennyi tantermünk rendelkezni fog ilyen (szg., projektor, fehértábla) felszereléssel.
  • Alapítványunk a továbbiakban az iskolában zajló tehetséggondozás – elsősorban a nyári tehetséggondozó táboraink – megrendezésére várja támogatásaikat.

Végezetül felhívjuk tisztelt figyelmüket arra, hogy idén is lehetőségük van iskolánk alapítványát személyi jövedelemadójuk egy százalékával támogatni. Az szja 1%-áról való rendelkezést, a bevallás benyújtásától függetlenül egészen május 22-ig megtehetik. A rendelkező nyilatkozatot a bevallásától elkülönülten, elektronikus úton, vagy papír alapon is be lehet nyújtani az adóhatósághoz

A nyilatkozati űrlapot és a kitöltési útmutatót itt találják: 17EGYSZA

Az alapítvány adatai:

Adószáma Név Székhely
19655684-1-41 Békásmegyeri Veres Péter Gimnázium Oktatási Alapítvány 1039 BUDAPEST, CSOBÁNKA TÉR 7.

Köszönjük, ha minket támogatnak! Az alapítványhoz befolyt összegek felhasználásáról, a közhasznúsági jelentésekről és a támogatandó célokról itt tájékozódhatnak:

http://www.verespg.hu/

http://www.verespg.hu/alapitvany

 

Várjuk továbbra is támogatásaikat illetve adományaikat, egyben szeretnénk megköszönni az eddigieket. Cégként is támogathatnak minket, ez esetben az alapítvány által kiállított igazolás felhasználható arra, hogy a cég az adózás előtti eredményéből leírja az összeget. Az összefogásuk és adományaik segítségével az iskola eszközállománya megújul, illetve a hiányzók beszerzésre kerülnek, így reméljük a javuló tendenciákat mind a tanuló ifjúság, mind a tanári kar és a szülők is örömmel érzékelik.

Amennyiben kérdésük, ötletük vagy felajánlásuk lenne, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Kulcsár Judit (drjudit@freemail.hu; 06 30 53 06 304)

Köszönettel: a Békásmegyeri Veres Péter Gimnázium Oktatási Alapítványa