A VPG Oktatási Alapítvány hírlevele -- 2018. nyár

Tisztelt Szülők és Támogatóink!

Szeretnénk ezúton is megköszönni egész éves támogatásukat.

Ennek köszönhetően a néha nehéznek tűnő helyzetekben is sikerült helytállnunk. Támogatásaikkal megkönnyítették a szűkös anyagi körülmények között megvalósítandó feladataink elvégzését, javították a diákok és a pedagógusok iskolai életét, az oktatás technikai feltételeit, hozzájárultak a tehetséggondozási programjainkhoz és még számtalan olyan célt támogattak, melyekre az Önök segítsége nélkül, nem vagy nem elegendő forrás jutott volna.

A szülők, volt diákjaink, a tanárok és más támogatóink olyan közösséget hoztak létre, amely mindent megtett azért, hogy az itt tanuló gyerekek a lehető legjobb helyen érezzék magukat és talán ez a legfontosabb mindnyájunk számára.

Mindenkinek köszönjük a támogatásokat és reméljük, hogy az előttünk álló időben is megmarad az eddigi sikeres együttműködésünk.

Az alapító nevében Papp György igazgató köszönetét is szeretnénk tolmácsolni, egyben mi is megköszönjük, hogy segítette az alapítvány munkáját.

Erre a tanévre elköszönünk, és kérjük, hogy továbbra is kövessék nyomon és segítsék az alapítványon keresztül az iskola munkáját, hogy az oktatáson túl, megvalósíthassa mindazokat a célokat, amelyeket kitűzött maga elé, és fontos értéknek tart.

Mindenkinek köszönjük továbbá, aki iskolánk alapítványát személyi jövedelemadója egy százalékával támogatta. Amennyiben kérdésük, ötletük vagy felajánlásuk lenne, kérjük forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Kulcsár Judit (drjudit@freemail.hu; +36 30 53 06 304)

Köszönettel: a Békásmegyeri Veres Péter Gimnázium Oktatási Alapítványa