A VPG Oktatási Alapítvány hírlevele -- 2017. tél

Tisztelt Szülők és Támogatóink!

Örömmel értesítjük Önöket az alábbiakról, egyben szeretnénk megköszönni támogatásaikat.

  • A napokban osztjuk ki az első félévi ösztöndíjakat , 470 000 Ft, valamint  szociális támogatást 200.000,- forint összegben.
  • A szülői bálon az alapítvány támogatására 1 136 000 Ft gyűlt össze, melyet tehetséggondozó táborok szervezésére fordítunk. Köszönjük!
  • László Róbertnek köszönjük, hogy az iskola csapatának a FIRST LEGO League versenyen történő indulását megszervezte és a szükséges anyagi forrást pályázat útján biztosította.
  • Köszönjük az Open Society Institute-nak, hogy az alapítványunk részére az iskola használatába laptopokat ajánlottak fel.
  • 3, 9 millió forintot kapott az iskolánk a Miniszterelnökségtől, 4 projektor és fehér táblát valamint 21 darab számítógépet vásároltunk belőle.
  • Az  Észak-Budapesti Tankerületi Központtól 35 számítógépet, 15 laptopot és 13 projektort kaptunk.
  • Továbbra is gyűjtünk arra, hogy felszerelhessük még 5 tanterembe a fehértáblát, így valamennyi tantermünk rendelkezni fog ilyen eszközzel.
  • A kézműves táborban használt kerékpárok biztonságos használatához gyűjtünk bukósisakokat, ha Önöknek van felesleges vagy felajánlásra szánt kerékpározáshoz használható és jó állapotú bukósisakjuk, kérjük, hozzák be és a portán erre rendszeresített dobozba helyezzék el, köszönjük előre is.
  • Szeretnénk továbbá beszerezni egy jó állapotú ruhásszekrényt, 60 cm mélységűt, az iskola színjátszó köre által használt jelmezek tárolására, mivel az jelenleg nem megoldott. Ha Önöknek van felajánlandó ilyen bútora, kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Várjuk továbbra is támogatásaikat illetve adományaikat, egyben szeretnénk megköszönni az eddigieket. Cégként is támogathatnak minket, ez esetben az alapítvány által kiállított igazolás felhasználható arra, hogy a cég az adózás előtti eredményéből leírja az összeget. Az összefogásuk és adományaik segítségével az iskola eszközállománya megújul, illetve a hiányzóak beszerzésre kerülnek, így reméljük a javuló tendenciákat mind a tanuló ifjúság, mind a tanári kar és a szülők is örömmel érzékelik. Végezetül ezúton szeretnénk boldog karácsonyt, és új évet kívánni, valamint megköszönni egész éves támogatásukat és együttműködésüket az Alapítvány munkájában.

Amennyiben kérdése, ötlete vagy felajánlása lenne, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Kulcsár Judit (drjudit@freemail.hu; 06 30 53 06 304).