Aktuális lehetőségek

Iskolai Közösségi Szolgálat Aktuális

A programokra jelentkezni vagy a felhívásban megadott elérhetőségeken, vagy Wildner-Bajnóczi Zsófiánál (szervezes@verespg.hu, 131-es szoba) lehet.

1. A Szatmár utcai Családok Átmeneti Otthonában február 16-án farsangot tartanak. A rendezvényre várják a segítő diákokat (játékvezetés, szendvics készítés). Cím: Budapest, XIV. ker. Szatmár u. 26. Kérem, aki szívesen vállalna szolgálatot, jelentkezzen nálam!

2018. január 24.

2. A Gézengúz Alapítvány óvodás korosztályú fejlesztő foglalkozásokhoz, terapeuták mellé keres állandó segítőket. Heti rendszerességgel várják a jelentkezőket a következő időpontokban: hétfő 17-19, csütörtök 14:30-19 óráig. Cím: Békásmegyer, Medgyessy F. u. 3. Kérem, aki szívesen vállalná a szolgálatot, vegye fel velem a kapcsolatot.

2018. január 12.

3. Az iskola könyvtárába keresünk portörléshez segítő kezeket. Itt is felhívnám a figyelmeteket, hogy iskola-szépítés címen összesen 10 óra számolható el!

2017. december 18.

4. A Nem Adom Fel Alapítvány keres alkalmi, vagy állandó segítséget. Kiss Katalin munkatársuk felnőtt korában megvakult, ezért lenne szüksége munkájához olyan fiatalokra, akik jól eligazodnak az interneten, szívesen segítenek levelek írásában és bármiben, ami számára nehézséget okoz. Kérem, aki szívesen vállalná a szolgálatot, vegye fel velem a kapcsolatot.

2017. december 14.                                                   Wildner-Bajnóczi Zsófia